Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 24 июля 2015 г.

Фахівці галузі торгівлі відзначають професійне свято

Щороку в останню неділю липня своє професійне свято відзначають фахівці галузі торгівлі України.

24 липня в Житомирській міській раді відбулися урочистості з нагоди свята. Працівників торговельної сфери привітали в.о. міського голови Любов Цимбалюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Бочковський, а також відділ торгівлі, громадського харчування та сфери послуг міської ради.

Відзначивши важливу роль торговельної галузі в економічному розвитку міста, Любов Цимбалюк подякувала її фахівцям за співпрацю та професіоналізм, активну громадську діяльність та сприяння благодійності.

«Ви задовольняєте повсякденні потреби житомирян у якісних і доступних товарах, сприяєте економічній стабільності нашого рідного міста. Щиро вдячна вам за вашу працю. Нехай ніколи не згасає бажання працювати далі»,- звернулася до гостей заходу в.о. міського голови з побажаннями міцного здоров'я, щастя, добробуту в сім'ях, стабільної та мирної України.

З нагоди відзначення професійного свята підприємства та працівників сфери торгівлі нагороджено Почесними грамотами виконавчого комітету Житомирської міської ради.

За інформацією відділу торгівлі міської ради, в Житомирі працює 760 магазинів та 428 закладів ресторанного господарства. Згідно статистичних даних, загальний обсяг роздрібного товарообороту по м. Житомиру за I квартал 2015 року склав 1180323,8 тис. грн, що в порівнянні з минулорічним показником за аналогічний період становить 83,6 %. За даним показником м. Житомир посідає 1 місце в рейтингу області. При цьому, питома вага роздрібного товарообороту м. Житомира в обсязі роздрібного товарообороту області становить 50,0 %.
За I квартал 2015 року на одного мешканця міста Житомира реалізовано товарів на суму 4373,2 грн, що на 952,4 грн більше минулорічного показника за аналогічний період. За даним показником м. Житомир посідає 1 місце в рейтингу області.
В розвитку матеріально-технічної бази торгівлі міста запроваджуються сучасні торговельні технології, створюються роздрібні торговельні підприємства, які за рівнем культури обслуговування покупців відповідають вимогам європейських стандартів. В Житомирі розширюється мережа підприємств торгівлі та ресторанного господарства, відкриваються сучасні супер- та мінімаркети, торгові комплекси, сучасні комплекси ресторанного господарства.
В умовах становлення ринкових відносин торгівля набуває все більшого розвитку та масштабів.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога