Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 8 июля 2015 г.

8 липня – День кримінальної міліції у справах дітей

Сьогодні, 8 липня, своє професійне свято відзначають працівники кримінальної міліції у справах дітей – підрозділ української міліції, що опікується проблемами дітей, їх соціальним захистом та попередженням втягнення у протиправну діяльність.

«Від вашої роботи залежить доля багатьох дітей та їх родин. Збережене дитинство – це запорука щасливого майбутнього. Кримінальна міліція у справах дітей має благородну мету – допомога дітям, що опинилися в складних життєвих обставинах. Ви є джерелом людяності для тих, чиє дитинство не можна назвати щасливим», - зазначив начальник УМВС України в Житомирській області, полковник міліції Валерій Рудик під час урочистих заходів з нагоди 20-ї річниці з дня створення служби кримінальної міліції у справах дітей, що пройшли в УМВС України в Житомирській області. Він також наголосив на основних завданнях діяльності КМСД:
- організація та проведення профілактичної роботи щодо попередження негативних явищ серед дітей,
- виявлення та притягнення до відповідальності дорослих осіб, які вчиняють відносно неповнолітніх протиправні дії,
- розкриття злочинів, вчинених неповнолітніми та відносно них,
- розшук дітей, що зникли безвісти, самовільно залишили сім'ю чи навчально-виховні заклади.

Від імені Житомирської міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу правоохоронців привітав заступник міського голови Олександр Бочковський:
«Чітко налагоджена співпраця міської ради з кримінальною міліцією у справах дітей може служити гарним прикладом для інших служб. Я дякую вам за щоденну працю та бажаю гідного визнання вашої необхідної для суспільства роботи в державі».

З вітальними словами до працівників кримінальної міліції у справах дітей звернулися також начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації Світлана Гресь, заступник служби у справах дітей облдержадміністрації Наталія Пилипчук. Кращих правоохоронців області та міста було нагороджено грамотами, подяками та відзнаками.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога