Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 22 июля 2015 г.

Цимбалюк Л. В. провела особистий прийом громадян

Сьогодні, 21 липня 2015 року, під час особистого прийому в.о. міського голови Любов Цимбалюк вислухала близько 30 звернень житомирян. Більшість з них стосувалися якості надання житлово-комунальних послуг, ремонту багатоповерхових будинків та покриття вулиць, виділення земельних ділянок під забудову. В окремих зверненнях йшлося про надання матеріальної допомоги на лікування та забезпечення ліками за безкоштовними рецептами.

Крім особистих звернень, було й колективне. Зокрема, працівники ДЗ «Вузлова поліклініка станції Житомир Південно-Західної залізниці» просили відновити роботу вузлової поліклініки по пров. 1-му Паровозному. Люди хотіли дізнатися про подальшу долю медичного закладу, адже занепокоєні, що можуть залишитися без роботи та зарплати.

«Відповідно до змін в законодавстві з 1 січня 2015 року фінансове забезпечення діяльності медичного закладу належить до компетенції органів місцевого самоврядування. Після завершення процедури передачі майнового комплексу поліклініки з державної у комунальну власність розпочнеться фінансування медзакладу з місцевого бюджету», - сказала в.о. міського голови. Також Любов Цимбалюк зазначила, що питання прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Житомира цілісного майнового комплексу державного закладу «Вузлова поліклініка станції Житомир Південно-Західної залізниці» буде вирішено вже найближчої сесії, яка відбудеться 29 липня 2015 року.

Нагадаємо, що рішенням виконавчого комітету від 4 березня у Житомирі був створений структурний підрозділ «Вузлова поліклініка станції Житомир Південно-Західної залізниці» комунальної установи «Центральна міська лікарня №1», без права юридичної особи, зі штатним розписом в кількості 36,25 одиниць.

Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» з 1 січня заклади охорони здоров’я Укрзалізниці передані на фінансування з місцевих бюджетів.

Прийом в.о. міського голови здійснюється у перший, третій вівторок місяця з 9.00 до 12.00 год. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 09.00 до 13.00 год. та з 14.00 до 18.00 год. в кім.№127, майдан ім.С.П.Корольова, 4/2.

Адреса приймальні звернень громадян Житомирської міської ради: 10014 м.Житомир, майдан імені С.П.Корольова,4/2, кім.101, тел.48-12-12.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога