Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 23 мая 2014 г.

Юнаки Житомира завойовують призові місця на Всеукраїнських змаганнях з волейболу

Вихованці Житомирської юнацької спортивної школи №1 двічі протягом року вибороли бронзу на Всеукраїнських змаганнях з волейболу.

У жовтні 2013 року юні волейболісти взяли участь в Першості України з волейболу серед юнаків 2000/2001 р.н., що відбулась у м. Жмеринка на Вінничині. Там вперше в історії Житомирської області в напруженій боротьбі хлопці здобули бронзові нагороди.

Кілька тижнів тому спортсмени відділення волейболу Житомирської юнацької спортивної школи №1 повернулися з м. Новомосковськ Дніпропетровської області, де проходив Чемпіонат України дитячої ліги серед юнаків. На весняних змаганнях житомирська команда також завоювала бронзові нагороди.

Старший тренер відділення волейболу Житомирської юнацької спортивної школи №1 Вадим Кравченко розповідає, що майстерство волейболу освоюють більше 100 юнаків 2000 – 2003 рр. народження. На думку тренера, у багатьох з них є великі перспективи.

«Хочу наголосити на тому, що вперше в історії Житомирської області ми здобули призові місця на Всеукраїнських змаганнях. До цього житомирські юнаки ніколи не піднімалися на п'єдестал. А цього року маємо вже 2 бронзи. Це велике досягнення. Нашими суперниками були дуже сильні команди – вихованці дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву. Тоді як в Житомирі є лише відділення волейболу при ДЮСШ», – розповів Вадим Кравченко.

За словами тренера, н айбільша заслуга у здобутках житомирської команди – наполегливість та витримка спортсменів. Втім, важливою є і фінансова підтримка відділення волейболу.

«ЇЇ надають управління у справах сім’ї молоді та спорту, спонсори і меценати, серед яких і депутати Житомирської міської ради. Окрема подяка заступнику міського голови Олександру Бочковському, який зацікавлений у розвитку даного виду спорту в Житомирі», – зазначив тренер відділення волейболу Житомирської юнацької спортивної школи №1 Вадим Кравченко.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога