Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 30 мая 2014 г.

Матері та дружини житомирських десантників, пікетуючи Раду, шокували нардепів правдою

Близько ста жінок з Житомирської області 29 травня приїхали у Київ для зустрічі з депутатами Верховної Ради, представниками Міністерства оборони України та керівниками Генерального штабу Збройних Сил України.

Про це повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Дружини та матері військовослужбовців висловили їм своє обурення з приводу ситуації, у якій знаходяться їхні рідні, котрі у складі 95-ї аеромобільної бригади беруть активну участь у антитерористичній операції на сході України.

До родичів десантників вийшов народний депутат Олександр Мирний. За результатами розмови депутат від «Свободи» вже виступив на парламентській трибуні.

"Ми вимагаємо негайного прибуття сюди представників Міністерства оборони зі звітом про те, що відбувається в зоні проведення антитерористичної операції. Тому що, зустрічаючись із матерями військових 95-ї бригади, нам озвучили кричущі факти", - заявив депутат.

З його слів, військовослужбовці не забезпечені бойовим спорядженням.

Окрім того, Мирний зазначив:"Виявляється, військові 95-ї бригади перебувають на навчаннях в Широкому Лані Миколаївської області".

Також, за словами депутата, не проводиться ротація військовослужбовців.

"Люди перебувають тут по три місяці. Є моральна втома, є фізична втома, і потрібно людям відійти, відпочити", - сказав політик.

Як повідомила наша журналіст, що перебуває у складі житомирської групи під Верховною Радою, з жінками також спілкувались народні депутати Володимир Литвин, Інна Богословська, Олександра Кужель. Усі вони отримали письмове звернення з переліком вимог.

26 травня матері та дружини військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади висловили намір їхати у Київ для зустрічі з народними депутатами.

0 коммент.:

Архив блога