Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 28 мая 2014 г.

Житомир може стати центром підготовки офіцерів майбутнього

28 березня народні депутати від Житомирщини Володимир Литвин, Геннадій Зубко, Рустам Раупов, Юрій Благодир, а також голова облдержадміністрації Сидір Кізін, заступник голови обласної ради Руслан Годований завітали до Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова.

Метою візиту стало бажання відновити місце Житомира у стратегічному військовому напрямку. Життя довело поспішність скорочення Збройних Сил, особливо за умов, коли Україна не входить до жодного воєнно-політичного утворення. Той потенціал Житомирщини, який, на жаль, був втрачений в напрямку підготовки військових фахівців, має бути відновлений.

«Те, що ми зробили через нашу бідність, – об’єднали військові навчальні заклади з цивільними, а частину взагалі зруйнували - свідчить про те, що ми маємо робити відповідні висновки», - сказав народний депутат, голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Володимир Литвин.

У Житомирі є потужний військовий інститут, який потрібно повернути Міністерству оборони. «Маючи потужну сучасну базу, кадри, Житомир може стати центром підготовки офіцерів майбутнього», - вважає народний депутат Геннадій Зубко.

Депутати мають намір ознайомитися з можливостями цього закладу, з його проблемами. Наступним кроком стане широкомасштабне засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, на якому буде обговорено питання діяльності військової організації України в частині підготовки кадрів, наукової роботи з виходом на практичні результати.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога