Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 26 мая 2014 г.

Прокурор Житомирської області пообіцяв розібратися у справі проти учасника Автомайдану

26 травня активісти Автомайдану прийшли до прокуратури Житомирської області, аби підтримати свого колегу Олександра Таргонського, якого викликали до слідчого у рамках розгляду кримінального провадження.

Правозахисниця Юлія Демчук пояснила: що розгляд справи почали після того, як так званий активіст Андрій Федірко звернувся у прокуратуру з заявою, в якій здійснив наклеп проти автомайданівця. Правозахисниця переконана: слідчий, який веде цю справу, допустив грубу помилку, позаяк почав розслідування, не попередивши Федірка про відповідальність за неправдиву інформацію.

Активісти називають такі дії прокуратури переслідуванням і припускають, що таким чином їм мститься колишній перший заступник прокурора області Чумаченко, за відставку якого Автомайдан влаштовував акції. Нині Чумаченко пішов на підвищення в Генпрокуратуру.

До мітингувальників вийшов прокурор Дмитро Лубчук і запевнив, що ніяких вказівок з Генпрокуратури щодо цієї справи він не отримував, активістам пообіцяв розібратися з підлеглими, вивчити ситуацію і відзвітувати вже наступного тижня.

0 коммент.:

Архив блога