Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 21 мая 2014 г.

Конкурс на кращу пропозицію пам’ятника «Борцям за волю і соборність України»

Конкурс на кращу проектну та скульптурну пропозицію пам’ятника «Борцям за волю і соборність України» стартує 22 травня. Програму, умови та вимоги Конкурсу затвердили члени виконавчого комітету.

Організатором Конкурсу є управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради спільно з Житомирською обласної організацією Національної Спілки архітекторів України.

Інформація про умови конкурсу та терміни подачі робіт розміщена на сайті Житомирської міської ради http://zt-rada.gov.ua/pages/p5622

Також з питань проведення Конкурсу можна звертатися за адресою: вул. Щорса, 6, м. Житомир, 10014, 23 кабінет, начальник відділу планування та забудови Костюк Петро Васильович, факс (0412) 47-27-86, тел. 41-84-93, e-mail: uma@zt-rada.gov.ua

Згідно із рішенням виконкому, враховуючи соціальне, політичне значення пам’ятника, складну економічну ситуацію в країні, преміальний фонд Конкурсу не встановлюється. Переможець конкурсу отримає право розроблення проектно-кошторисної документації на пам’ятник та на його виконання у матеріалі. Робота журі, організація Конкурсу здійснюватиметься на громадських засадах.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога