Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 26 мая 2014 г.

Кожен житомирянин може вільно реалізувати своє конституційне право вибору,- Л.Цимбалюк

Секретар міської ради Любов Цимбалюк очолює міську оперативну групу щодо забезпечення належних умов проведення виборів у день виборів Президента України 25 травня 2014 року.

Сьогодні вона разом з головою ОВК №63 О.Лаетіною, депутатами міської ради О.Гораєм та В.Михальцем провела об’їзд дільниць і цікавилась, як організований процес голосування.

«Маю надію, що вибори у Житомирі пройдуть належним чином, кожен житомирянин зможе вільно реалізувати своє конституційне право вибору»,- зазначила Л.Цимбалюк.

Секретар міської ради сподівається на високу активність житомирян під час сьогоднішніх виборів: «Чим вища активність виборців – тим сильніша влада. Кожен повинен прийти і зробити всій вибір, тоді влада буде враховувати думку більшості громадян».

Голова ОВК №63 Олександра Лаетіна зауважила, що усі 124 виборчі дільниці відкрилися вчасно і працюють згідно чинного законодавства. «Порушень на дільницях немає»,- поінформувала О.Лаетіна.

Депутат міської ради Олег Горай закликав житомирян прийти на виборчі дільниці і зробити всій вибір: «Не вірте, що ви ні на що не впливаєте. Вибори в той момент – коли влада у ваших руках і ви розпоряджаєтеся нею, а не влада - вами».

«У той час, коли у багатьох районах неспокійно, у місті Житомирі вибори проходять гарно, толерантно і спокійно, і як результат – висока явка виборців. Комісії працюють спокійно та злагоджено», - зауважив депутат міської ради Володимир Михалець.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога