Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 11 июня 2014 г.

Сергій Сухомлин в сквері на Маликова спілкувався з людьми

10 червня перший заступник міського голови Сергій Сухомлин зустрівся з мешканцями будинків, які обслуговує КП ВЖРЕП №6. Темою такої зустрічі був пілотний проект по відміні ліфтових карток в зазначених будинках.

«Вже півтора місяці триває проект по відміні ліфтових карток, і я вирішив особисто зустрітись з мешканцями будинків КП ВЖРЕП №6, щоб почути, як проходить пілотний проект, чи працюють ліфти, і взагалі для мене було головним - почути думку людей», - зазначає Сергій Сухомлин.

Протягом годинної зустрічі перший заступник розповів присутнім, як буде здійснюватись оплата за технічне обслуговування ліфтів в разі безкарткової системи.

«Насправді, відмова від карток є вигідною для мешканців Житомира. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1.06.2011 №869 оплата за технічне обслуговування ліфтів нараховується за квадратні метри помешкання, приблизно 0,34 грн. кв.м. Отже, якщо взяти квартиру, яка в середньому 46 кв.м, то оплата складатиме 15,64 грн. на місяць. При цьому не важливо скільки людей прописаних в квартирі», - говорить Сергій Сухомлин.

Під час зустрічі перший заступник відповів на запитання кожного і на завершення підсумував: «Наприкінці місяця ми зробимо поквартирне опитування і зробимо так, як вирішить більшість. А в разі успішності проведення пілотного проекту на базі будинків КП ВЖРЕП №6, поетапно будемо відміняти карткову систему у всьому місті».

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога