Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 24 июня 2014 г.

Молодь за мирну Україну!

Під таким гаслом 27-29 червня в Житомирі проходитимуть заходи до відзначення Дня молоді.

Під час прес-конференції, присвяченій підготовці до свята, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Людмила Сікайло повідомила, що у зв’язку з трагічними подіями, що відбуваються на Сході перелік заходів дещо скоротили. Деякі – набули іншого формату.

Як раніше повідомлялося, протягом 28-29 червня в Житомирі проходитиме благодійна акція по збору коштів спрямованих на допомогу 95-ї аеромобільній бригаді. До її проведення долучилося близько 20 громадських організацій та студентських об’єднань міста. Загалом працюватимуть 30 мобільних груп, які складатимуться з 3-х осіб. До кожної з них входитиме представник «Фонду громади Житомира», на рахунку якого пізніше будуть закомульовані зібрані кошти. При собі волонтер матиме посвідчення, опломбовану скриньку та буде одягнений у жовту футболку з назвою фонду. Підрахунок зібраних коштів відбудеться 29 червня 2014 року о 21.00 в приміщенні Прес-центру Житомирської міської ради за участю координаційної ради благодійної акції, волонтерів та ЗМІ.

Кошти планують витратити на вдосконалення військової техніки, з якою працюють військові – БТРів 80-ї моделі. Загалом, удосконалення потребують 50 одиниць техніки. Приблизна вартість ремонту одного БТРа – 3,5 тис. грн. До комісії по розподілу коштів увійдуть представники ГО та військові.

Рахунок:
ФОНД ГРОМАДИ ЖИТОМИРА
Код ЄДРПОУ 38035857
в ЖРУ ПАТ «Приватбанк»
МФО 311744
Р/р 26003055906400
Призначення платежу: «Цільова безповоротна фінансова допомога»

Також в рамках відзначення Дня молоді заплановане проведення акції з благоустрою, що передбачає нанесення зображення українського прапора на електричні опори. Інаціатором стала студентська молодь Житомира. Збір волонтерів відбудеться 26.06 о 10.00 біля Облмуздрамтеатру.

Окрім того, в Житомирі проводитиметься і ряд інших заходів, серед яких: художні виставки, Фото-сушка, велопробіг, фестиваль повітряних зміїв та благодійний акустичний вечір «Молодь – за мирну Україну», де виступатимуть житомирські та київські гурти, а також відбудеться вогняне шоу.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога