Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 25 июня 2014 г.

"День Діалогу" представників органів місцевого самоврядування та органів державної влади

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин взяв участь у Дні Діалогу представників органів місцевого самоврядування та органів державної влади, що проходив сьогодні у м.Києві за участю Президента України та членів Уряду.

Захід відбувся у рамках проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні», який здійснюється Асоціацією міст України за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

Шляхи вирішення проблемних питань місцевого самоврядування, реформування місцевого самоврядування і житлово-комунального господарства, бюджетного забезпечення реалізації повноважень органів місцевого самоврядування та надання адміністративних послуг – основні питання, що обговорюються на засіданні.

Президент України Петро Порошенко зазначив, що вже завтра, 26 червня 2014 року, буде внесено до Верховної Ради України проект нової Конституції.

Сьогодні о 17.00 год. представник президента в парламенті Руслан Князевич разом з Геннадієм Зубком закінчить прийняття пропозицій за підсумками обговорення президентського проекту змін до Конституції з головами фракцій.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога