Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 16 июня 2014 г.

Нову покрівлю отримають мешканці будинку на Бульварі Польському,15

Сонячно яскраву покрівлю отримають мешканці будинку по вул. Б. Польський, 15. У вівторок, 10 червня за вказаною адресою були розпочаті ремонтні роботи. Вже за три дні робітники перекрили один з блоків будинку. Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин піднявся на дах 9-ти поверхівки, щоб подивитись як проходить робота з ремонту покрівлі.

"Ціна пінополіуретанового покриття трохи дорожча за новий руберойд, але має значні переваги, - зазначає Сергій Сухомлин, - Вартість складає 254 грн., новий руберойд – 210 грн. за кв.м, різниця невелика, але термін служби покриття пінополіуретаном компенсує її в рази. З розвитком міського бюджету, ми будемо збільшувати кількість будинків, де перекриємо дах, так як для Житомира це одна з основних проблем".

Сергій Сухомлин говорить, що метод перекриття покрівлі на Маликова вже перевірений часом, у минулому році саме так було відремонтовано дах на Котовського, 71/105: "На прикладі будинку по Котовського ми побачили, що покрівля витримала різні погодні умови, добре перенесла зимовий період. Скарг від мешканців не було, проблем з покрівлею не виникало".

Особливим досягненням впровадження сучасної технології ремонту покрівель в Житомирі, вважає начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова: "Довготривалий строк служби 30 і більше років, дає змогу значно скоротити витрати на подальше утримання поверхні будови та міжремонтне обслуговування. А так як пінополіуретан бажано покрити фарбою, то Житомир можна таким чином зробити трохи яскравішим".

Також цього року планується ремонт покрівлі будинку за адресою пров. 3Березівський, 6

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога