Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 19 июня 2014 г.

Депутати розподілили бюджет розвитку

Під час 36 сесії міської ради депутати проголосували суттєве коригування міського бюджету. А також розподілили бюджет розвитку.
Відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2014 рік» від 27 березня 2014 року трансферти з державного до міського бюджету зменшено на 43 млн. 626 тис. Про це під час 36 сесії міської ради доповів директор департаменту бюджету та фінансів Сергій Гаращук.

"З цих коштів на 5 226,3 тис. грн. зменшились державні субвенції на забезпечення харчуванням учнів 5-11 класів, на 1 016,5 тис. грн..– відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою, також зменшено державні субвенції на виплату соціальної допомоги на дітей-сиріт на 255,7 тис.грн. та на виплату допомоги сім’ям з дітьми на 28 312,4 тис.грн.", – констатував Сергій Гаращук.
.
Збільшено державні субвенції в двох напрямках: для надання пільг та субсидій на житлово-комунальні послуги на 9 093,4 та на 2 224,4 - на ремонт і утримання доріг.
Позитивним моментом в ході голосування за фінансові питання – прийняття розподілення витрат бюджету розвитку в повному обсязі, вважає Сергій Гаращук.
"Завдяки позитивному голосуванню міська рада додатково розподілила 21 420,0 тис. грн., всі вони підуть на забезпечення потреб міста. 3 332,0 тис. грн. буде направлено на капітальний ремонт інженерних мереж житлового фонду Житомира, 920 тисяч з бюджету розвитку буде спрямовано на відновлення групових приміщень в діючих дитячих садочках міста. Це дозволить додатково отримати щонайменше 120 місць, що рівносильне відкриттю ще одного дошкільного закладу, тільки в рази дешевше", - констатує директор департаменту бюджету та фінансів.
Також, за пропозицією депутата Олександра Величко, 700 тис. грн. було перенаправлено з влаштування святкової ілюмінації на придбання технологічного обладнання для дитячих садочків, а саме на закупівлю необхідної техніки для харчоблоків та пралень.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога