Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 25 марта 2011 г.

Кожне третє рішення Житомирського виконкому порушує антимонопольне законодавство

Відповідно до частини 4 статті 20 Закону України “Про Антимонопольний комітет України” та Положення про порядок погодження з органами Антимонопольного комітету України рішень органів державної влади, органів адміністративно-господарського управління та контролю, органів місцевого самоврядування щодо демонополізації економіки, розвитку конкуренції та антимонопольного регулювання, органи місцевого самоврядування зобов'язані погоджувати з Антимонопольним комітетом України, його територіальними відділеннями проекти нормативно-правових актів та інших рішень, які можуть вплинути на конкуренцію.

Так, обласне відділення АМКУ постійно тримає на контролі проекти рішень виконавчого комітету Житомирської міської ради, вносить свої пропозиції та зауваження до проектів рішень, які виносяться на сесію Житомирської міської ради.

Протягом січня-березня поточного року працівники відділення опрацювали 25 проектів рішень, 8 проектів до яких внесено зауваження або у погодженні відмовлено.

Як повідомляє прес-служба Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, відділення не погодило проекти рішення виконкому «Про забезпечення ефективної роботи ліфтів в житлових будинках та затвердження системи технічного обслуговування ліфтів в м. Житомирі», «Про затвердження складу конкурсного комітету з визначення перевізників на право здійснення пасажирських перевезень в м. Житомирі», «Про встановлення тарифів на послуги Житомирському державному університету ім. І. Франка з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» тощо.

Зауваження внесено до проектів рішень виконкому «Про погодження Програми капітального ремонту та реконструкції житлового фонду міської ради на 2011-2015 роки», «Про погодження Програми розвитку системи теплопостачання м. Житомира на 2011-2015 роки», «Про погодження Програми благоустрою міста «Житомир – місто найкращого благоустрою на 2011-2015 роки», «Про погодження Програми модернізації та розвитку водопровідно-каналізаційного господарства м. Житомира «Питна вода» на період 2011-2015 роки».

0 коммент.:

Архив блога