Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 25 марта 2011 г.

В Житомирській області діти нагородили міліціонерів саморобними медалями

Чергова зустріч шефів-міліціонерів із вихованцями Радомишльської школи-інтернату хоч і відбувалася під час весняних шкільних канікул, втім була не менш зворушливої та очікуваною як самими дітлахами, так і їх дорослими наставниками. Допоки учасники та глядачі готувалися до початку концертної програми, гості, а цього разу завітали представники блоку громадської безпеки МВС та УМВС України в Житомирській області, разом з директором навчального закладу оглядали навчально-матеріальну базу школи: учбові класи, ігротеку, їдальню, спальні та господарські приміщення, аби побачити життя вихованців на власні очі та краще зрозуміти їх потреби. Адже, як годиться, щоразу міліціонери приїздять із подарунками та намагаються якнайліпше допомогти у вирішенні нагальних проблем інтернату.

Тож урочисту програму, підготовлену учнями до свята іменинників, що традиційно проходить в актовій залі, розпочали шефи. Начальник Департаменту громадської безпеки МВС України Володимир Петровський, звертаючись до дітей, зокрема, сказав:

- Батьківська турбота та ласка – це обов’язкові складові щасливого дитинства, тому ми, як шефи, вчителі та вихователі школи – всі, кому не байдужа ваша доля, намагаємось вам її дати, створити умови для вашого повноцінного та гармонійного розвитку. Тож будьте здоровими, успішними і наполегливими у досягненні своїх життєвих висот.

А що день іменинника свято загальне, то щедрі подарунки отримали не лише ті, хто у березні відзначає свій день народження, а й вся дітвора. Канцелярські приладдя, набори для особистої гігієни, рушники, шкарпетки і, звичайно, солодощі та фрукти вручали Володимир Петровський та Валерій Марчевський, заступник начальника УМВС України в Житомирській області. Привезли шефи і комп’ютер, який, за словами директора школи Надії Предко, використовуватиметься як під час навчального процесу, так і для ігрових розваг дітей.

Надія Петрівна уже понад 30 років працює у Радомишльській школі-інтернаті, і більше 15 з них - керівником цього навчального закладу. Для неї, розповідає директор, - це і робота, і сім’я, і відпочинок, і велика відповідальність.

Як повідомила Житомир.info працівник ВЗГ УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко, серед подарунків, привезених того дня шефами, були і футбольні м’ячі, адже навчальний заклад має свою футбольну команду, яка часто на полі зустрічається із збірною працівників органів внутрішніх справ області. Тож сувенірний м’яч, підписаний гравцями футбольного клубу «Шахтар», на думку Володимира Петровського, стане талісманом команди та ще більше спонукатиме дітей до занять фізичною культурою та спортом.

Після вручення презентів іменинники задували свічки на величезному спеціально спеченому до цього дня яблучному пирогові, а поважним шефам довіри надзвичайно відповідальну роботу – розрізати його на шматки. Тож приємні події чергувались із концертною програмою, підготовленою вихованцями школи.

Спеціальним гостем свята став колектив Бердичівського міського будинку культури, запрошений шефами. Його юні учасники просто заворожили всіх присутніх, продемонструвавши по-справжньому складні та дивовижні гімнастичні номери.

Наостанок діти вручили міліціонерам символічні медалі, виготовлені власними руками в знак їх поваги, любові та вдячності за постійну турботу.

0 коммент.:

Архив блога