Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 24 июня 2015 г.

Міста Житомирської області звітуватимуть про виконання планів дій зі сталого енергетичного розвитку

23 червня 2015 року в місті Житомирі проведено семінар «Моніторинг та звітність щодо стану виконання плану дій». Семінар організований та проведений для міст-учасників проекту GIZ «Енергоефективність у громадах». Такими містами в Житомирській області є місто Житомир, Бердичів, Коростень та Новоград-Волинський.

В рамках семінару експерти проекту GIZ «Енергоефективність у громадах» ознайомили учасників з процедурою та методологією підготовки проміжних звітів по виконанню містами їх планів дій зі сталого енергетичного розвитку. Згадані звіти мають подаватися містами-підписантами Угоди мерів кожні два та (або) чотири роки на адресу Європейської Комісії.

Нагадаємо, що місто Житомир є учасником Угоди мерів з 2012 року. План дій зі сталого енергетичного розвитку місто розробило та подало на схвалення Європейської Комісії у 2015 році.

Відповідно до цілей визначених в Плані дій зі сталого енергетичного розвитку м. Житомира на період 2015-2024 років місто взяло на себе добровільне одностороннє зобов’язання скоротити на підпорядкованій території споживання енергоресурсів та викидів СО2 на не менше ніж на 20% до 2024 року.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога