Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 17 июня 2015 г.

У ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 м. Житомира представили нового директора

Сьогодні, 16 червня, у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 м. Житомира було представлено педагогічному колективу нового директора – Величка Олександра Юлійовича, який до цього займав посаду вчителя правознавства в ЗОШ № 19 та за сумісництвом викладача кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін Житомирської філії Київського інституту бізнесу і технологій. Також Олександр Величко займається науковою працею, активною громадською діяльністю та з 2010 року є депутатом Житомирської міської ради.

Виступаючи перед педагогічним колективом школи, начальник управління освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук, насамперед подякував педагогічним працівникам за те, що тримали на належному рівні навчально-виховну та господарську роботу навчального закладу на час відсутності директора.

Валентин Арендарчук охарактеризував Олександра Величка як інтелектуальну людину, досвіченого педагога й викладача та побажав йому успіхів на новій посаді.

В свою чергу новопризначений керівник ЗОШ I-III ступенів №10 м. Житомира сказав, що глибоко усвідомлює значимість роботи та висловив сподівання на плідну й тісну співпрацю з педагогічним колективом заради якісного та змістовного навчально-виховного процесу.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога