Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 1 ноября 2013 г.

У Житомирі активно триває загальноміське прибирання

У Житомирі продовжується загальноміський 3-денний суботник. Сьогодні, 01 листопада 2013 року, на прибирання вулиць міста вийшли працівники житлових і комунальних підприємств, виконавчих органів влади та всі бажаючі представники підприємств і організацій різних форм власності.

На другий день суботника розпочато прибирання вулиць Лесі Українки, Шелушкова, Мануїльського, територію біля кінотеатру «Україна», перехрестя вул. Котовського – Східна, Гоголівська – Шелушкова, сквер по вул. Котовського – Шелешкова, вул. Ватутіна, Шевченка, Бориса Тена, Вітрука. Також сьогодні будуть завершені роботи з прибирання понад 3-кілометрової ділянки по просп. Миру.

Як повідомила начальник управління житлового господарства Житомирської міської ради Світлана Півоварова, до наявної техніки житлових і комунальних підприємств додатково до прибирання міста залучено 18 одиниць спецтехніки – машини для вивезення сміття, пилососи, погрузчики.

Нагадаємо, за розпорядженням міського голови у Житомирі з 31 жовтня по 02 листопада 2013 року триватиме загальноміське прибирання, до якого, крім виконавчих органів влади, працівників житлових і комунальних підприємств, запрошуються також громадські об'єднання та організації, політичні партії, релігійні конфесії, керівники підприємств, установ, організацій, учбові, лікувальні, торговельні і громадського харчування заклади, житлово-будівельні кооперативи не­залежно від їх підпорядкування і форми власності, власники приватних і відомчих житлових будинків, вуличні, квартальні, домові комітети, військові частини, дислоковані на території міста.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога