Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 13 ноября 2013 г.

Музичний ринг здивує новизною

Головне свято Дня студента у Житомирі ознаменується проведенням традиційного молодіжного творчого змагання "Музичний ринг-2013", яке відбудеться в четвер, 14 листопада, у концертній залі Житомирського телецентру. Захід традиційно проводиться за підтримки Житомирської міської ради, Житомирського міського голови Володимира ДЕБОЯ та об'єднання творчого розвитку молодих талантів "Шоу Сергія Вікторова".

Приємно, що "Музичний ринг", який щорічно проводиться напередодні Дня студента, вже давно став традиційним та улюбленим святом для молодих житомирян, і щороку збирає велику кількість своїх прихильників, кожного разу фіксуючи у глядацькій залі повний аншлаг.

За почесне звання "Кращий молодіжний естрадний виконавець 2013 року" цього разу змагатимуться юнак і дівчина. Дехто буде заперечувати, що сили, мовляв, нерівні. Поспішаємо запевнити всіх, хто сумнівається у цьому – обидва "рингівці" з чудовими голосовими даними – це Антон Лукашик (переможець "Караоке по-житомирськи", соліст студії естрадного співу міського Палацу культури) та Вероніка Гуренко (студентка Житомирського інституту культури і мистецтв, випускниця студії естрадної пісні ЖЦТДіМ), а проведуть змагання його постійний рефері Сергій Вікторов та ведуча молодіжних програм Тетяна Гулова. Цьогорічний "ринг" ознаменується новизною творчих змагань, а переможе як завжди найталановитіший.

На початку свята у фойє телецентру буде організований інформаційний ПроФлеш для молоді. Його проведуть співорганізатори свята – міський Центр соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, Фонд громади Житомира, міський культурно-спортивний центр, обласний Центр профілактики та боротьби зі СНІДом, КП "Реклама" та "Клініка, дружня до молоді" ЦМДП.

Дипломи переможців у різноманітних номінаціях за підсумками 2013 творчого року отримають відомі серед молоді колективи і виконавці.

Наприкінці свята глядачі своїми оплесками визначать переможця у головній номінації "Кращий молодіжний естрадний виконавець 2013 року", який отримає подарунки від міської ради.

Отож, запрошуємо всіх, хто небайдужий до естрадного мистецтва, у четвер, 14 листопада, о 17 годині в приміщення Житомирського облтелецентру (вул. Театральна, 7) на свято ДНЯ СТУДЕНТА - молодіжне ток-шоу "МУЗИЧНИЙ РИНГ-2013". Організації та учбові заклади можуть замовити запрошення за номером: 460-465.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога