Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 21 января 2010 г.

Виборчий процес не без пригод!

Під час першого туру виборів Президента України на Житомирщині, окрім неодноразових порушень прав виборців, трапилися й серйозніші «сюрпризи».
Валерій Марценюк – голова Малинської міської організації Партії регіонів, який вже не один рік відверто відстоює й захищає права регіоналів.
У Малині напередодні виборів – 16 січня – посеред дня був підпалений гараж Валерія Марценюка. Завдяки вчасному реагуванню пожежників приміщення вдалося врятувати – згоріла лише третина. Однак збитки господаря складають близько 3 тис. гривень.
«Ситуація досить неприємна. Можливо, я й не надав би їй особливого значення, якби двома місяцями раніше в мене не вкрали автомобіль», – коментує ситуацію Валерій Віталійович.
Авто Daewoo Lanos поцупили зі згаданого гаража в ніч з 16 на 17 листопада 2009 року – також напередодні важливої для регіоналів події. 20 листопада на Житомирщину приїздив з візитом Лідер Партії регіонів Віктор Янукович.
Автомобіль досі не знайдений. Правоохоронці пообіцяли потерпілому до нового року надати хоча б якусь інформацію про хід справи, однак поки що нічого не повідомили. «Скидається на те, ніби вони чекають, яка політична сила прийде до влади», – жартує голова Малинської міської організації Партії регіонів.
Утім, жарти жартами… На що схожа подібна низка «випадковостей»? Чому людині з Партії регіонів, яка не боїться відкрито відстоювати свої політичні погляди, випали подібні неприємності? Якій політичній силі це вигідно?

Панас Поліщук

0 коммент.:

Архив блога