Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 27 января 2010 г.

На складі Житомирського обласного штабу "Народної самооборни" Партія регіонів викрила незаконну друкованну продукцію – "чорний" піар проти Віктора Януковича

Події, які розгорнулися ввечері 26 січня у житомирському офісі «Народної самооборони» за адресою: місто Житомир, вулиця Лисенка, 6/1 а, вкотре засвідчили, що чинний міністр внутрішніх справ Юрій Луценко та його прибічники діють, порушуючи законодавство, і що ці дії направлені проти Кандидата у Президенти Віктора Януковича та на користь його опонента Юлії Тимошенко.
Увечері до приміщення штабу під’їхали дві вантажівки з нелегально виготовленою поліграфічною продукцією, Прихильники «Народної самооборони» встигли розвантажити лише одну автівку. Їм завадили народні депутати Микола Присяжнюк, Валерій Харлім, Святослав Піскун, Павло Климець, Сергій Рижук, народний депутат 5-го скликання Олег Калашніков, довірена особа Кандидата у Президенти Віктора Януковича Едуард Ставицький, заступники голови Житомирської обласної організації Партії регіонів Михайло Чужмир, Андрій Дяченко та інші представники Партії регіонів.
Як з’ясувалося, доставлена в Житомир продукція – це величезна кількість листівок з символікою «Народної самооборона» і з гаслами проти Віктора Януковича - «Не віддай бандитам Україну!», «Янукович – це кінець України», «Stop зек!».
«На складі знаходиться близько 10 тонн друкованої продукції. Невідомо, хто її замовляв, хто друкував. Це є порушенням Закону про вибори. Усі ці листівки надруковані без вихідних даних, – пояснив народний депутат від Партії регіонів Святослав Піскун. – Друкування ж такої продукції повинно відбуватися з виборчого фонду кандидата у президенти».
У зв’язку з виявленими протизаконними діями шестеро народних депутатів звернулися із заявами до СБУ, до МВС і до прокуратури, щоб цей склад взяли під охорону до з’ясування наявності порушення, потім буде прийнято відповідне рішення щодо знищення даних листівок. Ми бачимо всі ознаки порушення виборчого законодавства одним з кандидатів, який будь-якою ціною «рветься» до влади. Це – недемократично! – зазначив народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Партія регіонів Микола Присяжнюк.
Голова Житомирського обласного штабу «Народної самооборони» Сергій Мороз нічого конкретно пояснити не зміг, тільки зауважив, що штаб у даному випадку виступав складом для цієї продукції. А потім заявив, щоб з усіма запитаннями зверталися до народного депутата від «Народної самооборони» Катерини Лук’янової. Щоправда, пізніше керівник організації почав стверджувати, що наявність такої продукції законна. І зізнався, що за її розповсюдження він… отримав грамоти від пана Луценка.
На місце викликали правоохоронців та прокуратуру, які заявили, що продукцію буде вилучено та знищено. Народні ж депутати направлять відповідну заяву у Верховну Раду.
Партія регіонів – за чесні вибори. Проти фальсифікації та брудних виборів! Партія регіонів звертається до всіх виборців не піддаватися на провокації і прийти 7 лютого на виборчі дільниці, щоб змінити нинішню владу на чолі з Тимошенко та її поплічником Луценко.

Прес-служба Житомирської обласної організації Партії регіонів

0 коммент.:

Архив блога