Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 1 октября 2014 г.

У Житомирі працюють іноземні спостерігачі

30 вересня 2014 року відбулася зустріч в.о. Житомирського міського голови Л.В. Цимбалюк, заступника міського голови О.М. Бочковського зі спостерігачами ОБСЄ в Україні.

В.о. міського голови зазначила, що Житомир підтримує демократичні перетворення в Україні і тому вважає вибори найкращим механізмом для змін. Л.Цимбалюк також зауважила, що міська рада буде сприяти спостерігачам у виконанні їх функцій під час виборчої кампанії та у день виборів.

«Події у державі об’єднали житомирську громаду задля спільної мети – допомоги нашим військовослужбовцям та переселенцям зі Сходу», - зауважила Л.Цимбалюк.

Спостерігачі цікавилися про кількість переселенців, які прибули до Житомира та Житомирській області, умовами проживання та їх соціальним забезпеченням.

Любов Цимбалюк повідомила, що частина переселенців проживають у комунальному готелі «Житомир» та забезпечені одноразовим харчуванням. Деякі вимушені переселенці вже знайшли в Житомирі роботу. Багато повернулося у звільнені Краматорськ та Слов’янськ. Є й такі, хто хоче залишитися у Житомирі на постійне проживання. Усі діти цих родин влаштовані до шкіл та дитячих садочків.

Також іноземні гості цікавилися, чому у Житомирі наразі немає міського голови. Л.Цимбалюк розказала про порядок призначення місцевих виборів.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога