Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 2 октября 2014 г.

Вітання голови обласної державної адміністрації С.О. Машковського та голови обласної ради В.Й.Француза з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!

Сердечно вітаємо вас з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти!

Сьогодні наша країна йде шляхом боротьби за вільний національний розвиток, забезпечення мирного і гідного життя нинішньому й прийдешньому поколінням.

Вчительство завжди було і є найкращим провідником ідей української державності.

Ми схиляємо голови перед мудрістю українського освітянина – учителя, вченого, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашої держави.

Учитель – це покликання і важка щоденна праця. Наше суспільство довірило вам свій найцінніший скарб – дітей та молодь. У ваших руках і доля кожної особистості, і доля держави. Від вашої праці у значній мірі залежить не лише рівень освіченості нашого суспільства, а й те, які духовні та культурні цінності будуть успадковані майбутніми поколіннями.

З усіх почесних звань звання «Учитель» є найбільш значущим. Адже усі ми починали свій життєвий шлях зі школи. І перші наші здобутки, і перші перемоги пов’язані з мудрим, добрим і терплячим учителем. Тому, які б зміни не відбувалися в сучасній школі, які б високі технології не входили в навчально-виховний процес, – найбільшою цінністю, найважливішим ресурсом школи був, є і залишиться вчитель.

Незважаючи на всі складнощі сьогодення, система освіти зберігає свій творчий потенціал, вона оновлюється, збагачується новими ідеями, утверджує демократичні засади.

Учитель здійснює щоденну, часом не оцінену достойно, але кропітку, напружену і вкрай необхідну роботу. Віддаючи свої знання, ви вкладаєте своїм учням частку свого серця і душі.

Дякуємо вам шановні освітяни, за терпіння, небайдужість і бажання зробити освіту якісною і доступною для кожної дитини, цікавою і потрібною для молодого покоління!

Особлива подяка тим освітянам, хто попри всі перепони, зробив усе можливе, щоб цей навчальний рік відбувся для дітей зі сходу і півдня, які приїхали в нашу область і відчували себе як вдома.

У цей святковий день згадаємо тих педагогів і бувших учнів, студентів, які виборювали свободу і незалежність на Майдані, в зоні АТО та яких уже немає з нами, але пам’ять про них надає нам сили і оптимізму.

Бажаємо всім миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпаної життєвої енергії, творчих ініціатив, вагомих професійних успіхів і звершень в ім’я нашої рідної України!

Голова обласної державної адміністрації
С.О. Машковський

Голова обласної ради
В.Й.Француз

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога