Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 3 октября 2014 г.

Обласна влада вдячна старшому поколінню за патріотичне виховання молоді та активну громадянську позицію

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана до Житомирського геріатричного пансіонату завітали кандидат на посаду заступника голови обласної державної адміністрації Ярослав Лагута та директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна.

Ярослав Лагута висловив вдячність старшому поколінню за здобуту перемогу у боротьбі з німецько-фашистськими загарбниками, за відродження держави, розбудову незалежної вільної України, патріотичне виховання підростаючого покоління, активну громадянську позицію.

Посадовці привезли подарунки для мешканців пансіонату: пилосос та телевізор. А учні загальноосвітньої школи №5 м. Житомира подарували святковий концерт.

Вітальні слова на адресу ветеранів та інвалідів війни висловила директор пансіонату Алла Литвиненко, побажавши їм здоров’я, довгих років щасливого та мирного життя і вручила грамоти підопічним за активну участь в житті закладу.

Крім того, Ярослав Лагута та Галина Корінна оглянули кімнати проживання й відпочинку ветеранів, людей старшого покоління, кімнату-музей сільської оселі, їдальню та територію пансіонату.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога