Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 10 ноября 2011 г.

ВО «Батьківщина»: Житомирський губернатор Рижук винен у тому, що люди мерзнуть у будинках

Голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», народний депутат Сергій Пашинський зробив заяву з приводу відключення від опалення Новогуйвинська та Озерного:

Заява

Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»

Влада Януковича дохазяйнувалась до того, що люди мерзнуть у будинках. Вже декілька днів відключені від опалення два селища під Житомиром: Новогуйвинськ та Озерне. В той час як люди залишаються в холодних будинках один на один зі своєю проблемою, губернатор Житомирщини Сергій Рижук лише розкидається обіцянками.

«Я вимагаю від голів адміністрацій, візьміть владу в свої руки і не допустіть жодного випадку відключення газу. Кожен винний, починаючи з голови адміністрації, а також всі його заступники, будуть звільнені, якщо будуть морозити людей», - сказав губернатор області Сергій Рижук.

При цьому він, очевидно, забув, що він, в першу чергу, винен у тому, що люди мерзнуть і саме Рижук першим має звільнити себе.

Але він шукає винних в інших місцях. Покерувавши областю близько двох років, Рижук нарешті вирішив: «З існуючим стилем влади ми покінчуємо – тепер буде персональна відповідальність кожного». Виходить, що відповідальності до відключення від опалення двох селищ не було?! В словах губернатора відчувається розпач, безсилля та повна безпорадність влади у вирішенні проблем людей (за два роки вони навчились вирішувати тільки власні). «Голову правління ПАТ «Житомиргаз» Валентина Ющенка – виключити з партії і, якщо буде треба, ми його оголосимо персоною «нон-грата», і виселимо за межі області», - сказав губернатор. На нашу думку потрібно підтримати ініціативу пана Рижука і заразом виселити з території України міністра палива та енергетики Бойка та власника облгазів Фірташа.

«Батьківщина» на Житомирщині обурена тим, що відбувається в області та, як нею керують ставленики Януковича. Ми вимагаємо негайно вжити заходів: відновити теплопостачання та звільнити головного винуватця надзвичайного випадку – Сергія Рижука.

Голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», народний депутат Сергій Пашинський

0 коммент.:

Архив блога