Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 13 октября 2009 г.

Малинські активісти пам'ятають про людей похилого віку

Сергій Стельмах: «За життєвими клопотами так легко забути про тих, хто гостро потребує нашої допомоги й підтримки – і не лише матеріальної, а бодай доброго слова».

Активісти Партії регіонів завжди дбають про дітей та молодь – майбутнє нашої нації, а також не обділяють заслуженою увагою людей похилого віку. Так, активісти Малинської районної організації Партії регіонів узяли шефство над Чоповицьким геронтологічним відділенням (відділенням, у якому літні люди отримують необхідну медичну допомогу – авт.) при Чоповицькій дільничній лікарні Малинського району.

«У відділенні зараз перебуває близько 30 стареньких. Усі вони - під наглядом лікарів. Дехто з них – лежачий… На жаль, не у всіх людей похилого віку радісна старість у колі рідних та близьких. У декого вона сумна й безпросвітна… Я вважаю, що обов’язок кожного з нас – не обходити своєю увагою літніх людей. Адже за життєвими клопотами та проблемами іноді так легко забути про тих, хто гостро потребує нашої допомоги й підтримки – і не лише матеріальної, а бодай доброго слова», – зауважив Сергій Стельмах, керівник Малинського районного виборчого штабу Партії регіонів.

До Міжнародного дня людей похилого віку активісти Партії регіонів – Сергій Стельмах, Володимир Дученко та Анатолій Кузьменко – відвідали Чоповицьку дільничну лікарню, поспілкувалися з літніми людьми й залишили подарунки. Однак відвідини з нагоди свята – лише символічна данина людям похилого віку. Адже активісти Партії регіонів не забувають про стареньких. Так, Анатолій Кузьменко, голова первинного осередку Партії регіонів, узяв шефство над Чоповицьким геронтологічним відділенням і зобов’язався постачати відділенню свіжу рибу, яка так необхідна людям похилого віку для підтримки здоров’я.

«Якби кожен з нас надав хоча б мінімальну, не кажучи вже про посильну, допомогу літнім людям, багатьом з них жилося б значно краще, – переконаний Геннадій Ободзинський, депутат обласної ради Партії регіонів, керівник Малинського окружного виборчого штабу. – Діяльність активістів Партії регіонів є яскравим взірцем того, як потрібно піклуватися і про наших дітей, і про наших батьків».

Аліна Мартинюк

0 коммент.:

Архив блога