Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 1 октября 2009 г.

Житомирські журналісти вважають розмову Лідера Партії регіонів Віктора Януковича з представниками мас-медіа ґрунтовною

27 серпня група журналістів - представників найпопулярніших ЗМІ Житомирської області – газет, радіо, телебачення - побувала у столичному кіноцентрі «Зоряний». Саме тут у прес-центрі ПР проходила прес-конференція Лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Наприкінці зустрічі ми поцікавилися у журналістів, які враження від зустрічі з Віктором Федоровичем вони везуть на рідне Полісся, якими її аспектами будуть ділитися зі своїми читачами, глядачами, слухачами.

Денис Данилюк, журналіст обласної газети «Эхо»: «Найперше, що вразило мене особисто, - надзвичайно високий рівень організації заходу, починаючи від Житомира і закінчуючи Києвом. Це дуже приємно, адже не було жодних перешкод, щоб сконцентруватися на темі розмови. Щодо проблем, які піднімалися під час прес-конференції, то всі вони надзвичайно актуальні для суспільства і, на моє переконання, розмова з журналістами вийшла достатньо відверта. Віктор Федорович був переконливий, не уникав болючих тем. Про це і розповім читачам нашої газети, однієї з найрейтинговіших в області».

Іван Гоцалюк, журналіст обласної газети «Інтерес»: «У цілому зустріч залишила добре враження. Віктор Янукович ґрунтовно відповідав на всі запитання журналістів, і тут до нього не може бути жодних претензій. Шкода тільки, що журналісти піднімали мало нових проблем. Але це вже проблеми моїх колег… Не дивно і те, що інтерес до заходу у представників мас-медіа, в тому числі і з нашої області, був достатньо великий: мова йде про серйозного претендента на посаду президента країни, про Лідера великої політичної сили».

Попри велику кількість бажаючих поставити своє питання Віктору Януковичу, представник Житомирщини, а саме журналіст Житомирської обласної державної телерадіокомпанії Леонід Харшан, мав змогу особисто поспілкуватися з Лідером Партії регіонів. Тема була піднята надзвичайно актуальна і для України в цілому, і для жителів Житомирщини зокрема: причини різкого подорожчання цукру в Україні.

Віктор Федорович висловив переконання, що ціни на цукор ростуть через скорочення посівних площ цукрового буряку і зупинку основних цукропереробних підприємств. Він нагадав, що в 2007 році працювало 119 таких заводів, в поточному – лише 49. При цьому в 2007 році цукровим буряком було засіяно 350 га, а в поточному – лише 120. Цукровій галузі не вистачає державної підтримки, навпаки, за останні роки намітилася тенденція до повного її знищення. Наслідком цього стало й те, що за останні півтора року в галузі скорочено біля 1 млн. працівників.

Вже в сам день проведення прес-конференції житомирське телебачення та радіо надало детальний звіт про неї.

Впродовж тижня будуть розповідати сотням тисяч своїх читачів про основні проблеми, які піднімалися на зустрічі Віктора Януковича з журналістами, і які є болючими для мільйонів жителів Житомирщини, і найтиражніші місцеві газети.

Прес-служба Житомирської обласної організації Партії регіонів

0 коммент.:

Архив блога