Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 11 ноября 2014 г.

Реальна допомога учасникам АТО від марафону «Допоможи героям»

10 листопада в прес-центрі міської ради відбулося засідання комісії по розподілу коштів, зібраних під час благодійного марафону «Допоможи героям», організатором якого є благодійна організація «Разом за справу».

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк поінформувала: «Станом на 10 листопада 2014 року залишок грошових коштів на рахунку благодійної організації «Фонд допомоги громадянам України «Разом за справу» складає 272 189 грн 81 коп., з яких 21000 грн зарезервовано для Львівського шпиталю».
На засіданні комісії були розглянуті три заяви про надання благодійної допомоги.

Проголосувавши одноголосно, комісійно вирішили надати грошову допомогу у розмірі 5000 грн житомирянину, який проходить лікування в травматологічному відділенні Житомирського військового шпиталю.

Члени комісії також розглянули заяву мешканця м. Бердичева, який проходить лікування в Головному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь» в м. Києві та просить надати грошову допомогу в розмірі 98084 грн 20 коп. на протезування. Комісія вирішила докладніше вивчити заяву та розглянути її повторно.

Також була розглянута заява військової частини «Польова пошта В 1611», в котрій просять про допомогу в забезпеченні лікарськими засобами, які необхідні для якісного проведення лікувально-діагностичних, профілактичних та дезінфекційних заходів.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога