Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 3 ноября 2014 г.

Житомирське "Сонечко" запросили на Фестиваль в Італію

На минулому тижні відбулася офіційна зустріч в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк з Президентом Міжнародного арт-фестивалю «Молодіжне літо в Італії» Карлом Девоті та директором Житомирського обласного центру хореографічного мистецтва «Сонечко» Михайлом Гузуном. Італієць вже не вперше є гостем нашого міста. У цьому році Карло Девоті відвідав Житомирський національний агроекологічний університет та міську школу хореографічного мистецтва.

Щорічно влітку на фестивальну базу в Італію за запрошенням Карла Девоті з'їжджаються талановиті молодіжні колективи з усього світу.

«Головна ціль фестивалю – об’єднати молодь різних країн для цікавого культурного спілкування та обміну творчим досвідом. Танцювальні та хорові колективи, юні художники, майстри декоративно-прикладної творчості, спортсмени разом зі своїми керівниками привозять в Італію – країну, де сконцентровані досягнення світової культури, – частинку своїх національних звичаїв і традицій», - зазначив Карло Девоті.

У наступному році в Мілані відбудеться Всесвітня виставка «Експо-2015» і Карло Девоті сподівається на сприяння міської влади, і участь вихованців ансамблю «Сонечко» у заході.

В.о.міського голови Л.Цимбалюк зазначила, що міська влада підтримує участь творчих колективів міста у різноманітних фестивалях та виступах, адже це є показником розвитку культури і творчості громади.

«Артисти хореографічного ансамблю «Сонечко» представлять патріотичні програми з використанням української символіки. Вони завжди високо тримають професійний рівень і гідно представляють Україну перед світовою громадськістю»,- зазначила Любов Цимбалюк.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога