Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 11 ноября 2014 г.

До Міжнародного дня студента відзначать активну молодь

11 листопада 2014 року відбувся брифінг начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Ірини Ковальчук.

Керівник управління поінформувала про заходи, що плануються у місті Житомирі, до Міжнародного дня студента. Так, уже завтра, о 17.00 год. в Житомирській обласній державній телерадіокомпанії відбудеться обласний благодійний громадсько-мистецький захід «Молодь за мир і процвітання – 2014». На заході буде проходити патріотичний концерт із флешмобом та соціальним ярмарком.

«Саме студенти завжди відстоюють громадянську позицію. Ми хочемо щоб вони відчули себе елітою нашого міста, відчули що їх поважають», – зазначила Ковальчук І.А.

У Міжнародний день студента 17 листопада відбудеться урочистий вечір, де керівництво міста привітає студентів зі святом.

«Студенти – це рушійна сила, тому їх завжди потрібно підтримувати. Керівництво міської ради вирішило відзначити активних студентів навчальних закладів міста Житомира в 4-х номінаціях: «Лідер студентського самоврядування», «Кращий спортсмен», «Кращий науковець» та «Кращий волонтер». Керівники вищих навчальних закладів подали списки претендентів на номінації. Від імені міської ради дипломами та сувенірами відзначать майже 100 найкращих студентів», – розповіла Ковальчук І.А.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога