Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 3 марта 2014 г.

Віталій Журавський: Агресії у відповідь на агресію від України очікують лише «сценаристи хаосу»

Конфлікт між Україною та Росією можна вирішити винятково шляхом політичного та дипломатичного діалогу. Про це у своєму зверненні до громадян України зауважив народний депутат Віталій Журавський.

«Зараз наш ворог – це страх, ненависть і паніка. Лише холодний тверезий розум може слугувати запорукою успіху в ситуації, що склалася в державі. Сьогодні проявів агресії у відповідь на агресію від нас очікують «сценаристи хаосу». Це дозволить їм виправдати будь-яке подальше застосування сили. Борони нас, Боже, зіграти у їхній п’єсі», - наголосив Віталій Журавський.

Парламентарій звернувся до українців із закликом зберігати спокій попри складну політичну та економічну ситуацію, а також приймати лише зважені та добре обмірковані рішення.

«Із ряду об’єктивних причин Україна сьогодні не може собі дозволити гратися з Росією м’язами. Єдино вірне рішення - вирішувати конфлікт в політичній та дипломатичній площині», - додав він.

На переконання Віталія Журавського, нова влада повинна рятувати ситуацію не лише мудрою і зваженою зовнішньою, але й внутрішньою політикою.

«По-перше, владі необхідно відмовитися від практики спілкування із мешканцями південно-східних регіонів з позиції «переможців», бо це загрожує поразкою для всієї країни. А от цього вже народ України не пробачить ніколи. Ухвалюючи будь-яке рішення, влада має враховувати, насамперед, позицію сходу та півдня, інакше ми приречені на безлад та хаос», - зауважив політик.

«По-друге, необхідно відмовитись від ідеї введення надзвичайного стану, оскільки це може призвести до катастрофи в економіці, створити проблеми при спробах населення повернути собі банківські вклади», - додав народний депутат.

Віталій Журавський, насамкінець, звернувся до колег-депутатів з вимогою відкинути політичні амбіції, забути колишні образи та зробити все можливе, аби відстояти суверенітет та територіальну цілісність України, зберегти економіку та забезпечити безпеку громадян.

Прес-служба народного депутата України Віталія Журавського

0 коммент.:

Архив блога