Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 31 марта 2014 г.

Сидір Кізін ознайомився із роботою обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів

Житомирський обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів створений лише два роки тому. Але вже має вагомі досягнення. Так за словами директора Центру Лариси Дорошенко, є дітки, які за 3-4 місяці реабілітації почали ходити. Крім того, батьки дітей-інвалідів високо цінують допомогу, яку отримують у цьому закладі.

31 березня з робочим візитом у Центрі побував голова облдержадміністрації Сидір Кізін та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих.

На сьогодні в обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів перебуває 50 діток, з якими щодня працюють фахівці з соціально-побутової, психолого-педагогічної, фізкультурно-спортивної реабілітації.

Директор Центру Лариса Дорошенко відмічає, що чим раніше батьки звертаються за допомогою до фахівців, тим швидше можна розраховувати на позитивний результат. Головним завданням центру є забезпечення своєчасного, безперервного, послідовного та доступного надання дітям з фізичними вадами комплексної реабілітації.

Сидір Васильович відзначив, що обласна влада сприятиме розширенню цього закладу, аби більше діток з особливими потребами мали змогу для розвитку та реабілітації.

Довідково: на Житомирщині функціонує сім центрів соціальної реабілітації дітей-інвалідів, зокрема у містах Бердичеві, Коростені, Новограді-Волинському, Житомирі (міський та обласний) та Коростишівському і Новоград-Волинському районах.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога