Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 11 декабря 2013 г.

Мер Житомира прокоментував рішення сесії на радіо Ера-FM

Виконавчий комітет Житомирської міської ради працює ефективно для розвитку господарської сфери міста і забезпечення життєдіяльності, а рішення про розпуск виконкому, ініційоване опозицією, викликає дестабілізацію і безлад у Житомирі. Про це розповів міський голова Володимир Дебой у програмі «Регіональний коментар» під час прямого включення на радіо Ера-FM.

Нагадаємо, сьогодні, 11 грудня 2013 року, на позачерговій сесії Житомирської міської ради депутати більшістю відправили виконавчий комітет у відставку. За таке рішення проголосували 32 депутати із 36 присутніх. Ініціювала питання опозиція.

За словами мера Житомира, рішення не обговорювалося під час засідань комісій і було прийняте з порушенням регламенту та законодавства.

«Таке рішення доводить, що окрема категорія депутатів діє за позицією «чим гірше», щоб напередодні формування і прийняття бюджету Житомира, дестабілізувавши роботу виконкому, акцентувати – влада входить у наступний рік із негативними наслідками для господарського комплексу міста. Їм байдуже, що від цього постраждають житомиряни», – зазначив Володимир Дебой.

Він наголосив, що Житомир – одне із небагатьох міст, якому вдається на сьогодні забезпечувати стабільний розвиток міста. Лише за останній час було підписано угоду про співпрацю з містом-побратимом Плоцьк, залучено європейські інвестиції, грантові кошти, придбано серйозну комунальну техніку, відновлено роботу із забезпечення гарячого водопостачання.

До складу виконкому входили представник і голова партійної обласної організації ВО «Батьківщина», представники фракції «Фронт змін», громадських організацій, голови рад районних, представники ВО «Батьківщина».

«Виконком може працювати повноцінно, тому я не розумію таке рішення. Мені прикро, що серед тих людей, які голосували за розпуск виконкому було також і п’ятеро регіоналів. Я вважаю таких людей зрадниками, які попри рішення фракції, ради партії прийшли і проголосували. Їм дадуть оцінку колеги-однопартійці», – підкреслив Володимир Дебой.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога