Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
суббота, 14 декабря 2013 г.

Ліна Шеремет та Артем Кондратюк одержали стипендію від Житомирського міського голови

13 грудня 2013 року стипендію за особливі успіхи у навчанні, участь у творчо-мистецькій, громадській роботі одержали студенти Житомирського інституту культури і мистецтва Національної академії керівних кадрів культури і мистецтва Ліна Шеремет та Артем Кондратюк.

Із коротким вступним словом виступив директор інституту Леонід Данчук.

«Ми усіляко підтримуємо талановиту молодь. Адже студенти – це завжди люди демократичні, які мають своє бачення, творче мислення. І мені приємно зустрічатись зі студентами: знати, як і про що ви думаєте, прислухатися до вас, враховувати ваші пропозиції», – зазначив міський голова.

Вручаючи стипендіатам нагороду і квіти Володимир Дебой побажав натхнення, успіху, здоров’я та любові.

Також студенти мали змогу поставити міському голові питання.

Довідка:

Ліна Шеремет – лауреат IV Міжнародного конкурсу «Прем’єр-2013»; лауреат XVI Міжнародного фестивалю «Супер мікрофон Радіо Ярд», друге місце у Міжнародному фестивалі молодих виконавців української пісні «Молода Галичина» та ін.

Артем Кондратюк – лауреат Гран-прі у Міжнародному фестивалі естрадної пісні «Доля», лауреат Гран-прі у Всеукраїнському конкурсі естрадної пісні «Диво пісня», лауреат Гран-прі у Всеукраїнському музичному фестивалі-конкурсі «Мелодії Полісся», лауреат Гран-прі у Всеукраїнському конкурсі «Голос України» та ін.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога