Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 6 мая 2015 г.

Виконавчий комітет міської ради погодив рішення про оздоровлення дітей

6 травня 2015 року виконавчий комітет Житомирської міської ради прийняв рішення «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей міста Житомира у 2015 році».

Про ситуацію з оздоровленням дітей у місті розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук: «Минулі роки оздоровлення відбувалося за рахунок Фонду соціального страхування. Нині функція оздоровлення покладена на органи місцевого самоврядування».

Ірина Ковальчук зауважила, що нині ситуація з таборами складна, оскільки фінансування йде з місцевого бюджету. Органи місцевого самоврядування мають повністю оплатити оздоровлення в таборі «Супутник».

«На засіданнях координаційної ради погоджено 900 місць в таборі для оздоровлення соціально вразливих верств дітей. У затвердженому порядку прописано, що в першу чергу оздоровлюються діти-сироти, діти, батьки яких загинули в АТО, діти з родин військових, що зараз в АТО, діти з багатодітних родин, діти, позбавлені батьківського піклування», - повідомила І.Ковальчук.

25 травня починається компанія з оздоровлення у місті Житомирі.

Вартість путівки до оздоровчого табору «Супутник» цього року склала 2 980 грн. Для порівняння: вартість путівки в таборі «Лісовий берег» - 3100 грн.

Також діти зможуть провести дозвілля в 33 пришкільних таборах.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога