Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 4 февраля 2010 г.

На Житомирщині знову працюють "чорні" політтехнологи Тимошенко і Луценка: брудний фільм від нардепа В. Ар’єва з протизаконною його трансляцією

Житомирська обласна організація Партії регіонів ледь встигає «розгрібати» той бруд, що звалюється на неї майже щодня у період виборів. Не встиг вщухнути скандал навколо листівок, які знайшли на офісі Житомирської обласної організації «Народна самооборона», що дискредитовували Кандидата у Президенти Віктора Януковича, як до міста приїхав новий «скандаліст» – народний депутат Володимир Ар’єв. Людина, яка носить горде звання заслуженого журналіста України, проте не може похвалитися «чистим» минулим: чотири роки тому його було затримано у польському аеропорту і висунуто звинувачення у перевезенні марихуани. Парадокс, але зараз він працює у Комітеті Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю.
Звичайно, приїхав Володимир Ар’єв до Житомира не з пустими руками, а з черговим «геніальним» творінням піар-технологів – дешевим, нашвидкоруч створеним фільмом, що направлений проти Віктора Януковича. Хоча нардеп Ар’єв кілька разів наголошував на тому, що він «нікого не звинувачує». Навіщо ж тоді створювати такий «кіношедевр»? Хіба що на замовлення прем’єр-міністра.
Нардеп, який пройшов до Верховної Ради за списками «НУ–НС», у Житомирі скаржився, що не може показати фільм на центральних та регіональних ЗМІ, що народу не дають змогу подивитися стрічку тому, що «усе знаходиться в руках Партії регіонів». Чому ж тоді на прес-конференцію, під час якої презентувався фільм, зігнали другокурсників з місцевого державного університету? Чи як пояснити несподівану трансляцію на обласному телебаченні у прайм-тайм стрічки, яка грунтується на пустих, не доведених правоохоронцями, звинуваченнях? Хіба що дзвінком із Держкомітету з питань телерадіомовлення до керівництва Житомирської обласної телерадіокомпанії, яке відразу «забуло» про обов’язкову наявність ліцензії та письмового дозволу на трансляцію таких фільмів.
Крім того, фільм транслювався у рамках безкоштовних 20 хвилин, які виділяються кожному народному депутату один раз на місяць для висвітлення діяльності депутата. От Володимир Ар’єв і показав, чим займається насправді народний депутат – розповсюдженням «чорного» піару і прямим порушенням чинного законодавства.
Житомирська обласна організація Партії регіонів звертається до правоохоронців з проханням розібратися у ситуації з протизаконною трансляцією обласним телебаченням стрічки Володимира Ар’єва.

Прес-служба Житомирської обласної організації Партії регіонів

0 коммент.:

Архив блога