Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 26 февраля 2010 г.

Житомирські військові дали хабар, щоб стати миротворцями!

Іще весною минулого року деяким військовослужбовцям із частин, що дислоковані в нашій області, а також, як було встановлено, таку ж пропозицію отримали і вояки на Миколаївщині, один молодий чоловік запропонував за гроші вирішити питання щодо включення офіцерів до складу українського миротворчого контингенту у Косово. Наразі ми знаємо про сімох військових, які погодилися на це, – розповідає «Скандальному Житомиру» начальник відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Житомирській області полковник Анатолій Мартинюк.

За позитивне вирішення справи офіцери заплатили молодику $13.820. Коли ж дізналися, що у списках їх таки немає написали заяву до СБУ. Правоохоронці разом із військовою прокуратурою Житомирського гарнізону знайшли хабарника. Молодик служив старшим прапорщиком у військовій службі правопорядку в одній із сусідніх областей.

Наразі триває слідство – слідчі встановлюють інші протиправні дії військовослужбовця та причетних до цього посадових осіб. Прапорщик перебуває в ізоляторі тимчасового утримання обласного УМВС. Проти нього порушено кримінальну справу. Якщо слідчі доведуть, що він одержав хабар (у поєднанні з вимаганням), то чоловіку «світить» позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років із конфіскацією майна та правом займати упродовж певного часу посади.

Скандальный Житомир
skandal.zt.ua

0 коммент.:

Архив блога