Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 11 ноября 2009 г.

Жителі Житомирщини поважають регіоналів за їхню працю

У той час, коли влада створює видимість активних дій та починає роздавати передвиборні обіцянки, на адресу Житомирської районної організації Партії регіонів надходить безліч звернень від громадян. Люди приходять, щоб поскаржитися на бездіяльність «працьовитої» влади, на підвищення цін, тарифів, на зменшення зарплат, на скорочення робочих місць. Часто можна почути питання: «ВОНА працює... Чому ж тоді жити стало гірше?»

Регіонали Житомирщини вислуховують кожне звернення і допомагають людям. Житомирська районна організація Партії регіонів – не виняток.

– Кожен член Партії регіонів керується принципом: повагу можна заслужити тільки хорошими справами, тільки працюючи для народу, – зазначив голова Житомирської районної організації Партії регіонів Петро Кур’ята. – За ініціативою регіоналів часто виділяються кошти для надання допомоги малозабезпеченим, багатодітним сім’ям, на благоустрій та покращення роботи комунікацій населених пунктів тощо.

Нинішня влада більше уваги приділяє передвиборній агітації та розповсюдженню популістських гасел, ніж вирішенню нагальних проблем українців. Непроста ситуація склалася у селі Березівка-2, де розташована військова частина. За сприяння фракції Партії регіонів Житомирська районна рада виділила необхідні кошти на ремонт дитячого садочка. У цьому ж селі держава врешті-решт профінансувала газифікацію багатоповерхових будинків, проте оминула увагою і відповідно виділенням необхідних коштів приватні оселі військовослужбовців. І знову на порятунок прийшли депутати-регіонали, завдяки яким жителі будинків тепер теж можуть користуватися газовими плитами.

Зараз в Україні, європейській державі, існує кілька сотень населених пунктів, у яких сьогодні про газифікацію тільки мріють. Поступово Партія регіонів Житомирщини мрії перетворює на реальність. У цьому переконалися жителі двох сіл Житомирського району – Черемошного та Дубовця. Саме завдяки активній допомозі депутатів-регіоналів Житомирської райради було виділено кошти на фінансування робіт з облаштування газомережі.

У 2007 році перед достроковими парламентськими виборами Тимошенко обіцяла підключити Інтернет у кожен дім, школу. Тільки прем’єрка «забула», що далеко не у всіх будинках і навчальних закладах, особливо сільських, є комп’ютери. Регіонали ж поступово допомагають школярам вивчати інформатику не тільки за підручниками, а й на практиці. Для цього, зокрема, депутат-регіонал Житомирської райради Олег Вишневський придбав комп’ютери для Туровецької середньої школи.

А жителі села Вереси тепер можуть проводити спортивні змагання на новому стадіоні, будівництво якого спонсорував депутат від Партії регіонів у районній раді Юрій Федоренков.

Кожен депутат та активіст Житомирської районної організації Партії регіонів уже заслужив повагу від земляків, любов виборців. Адже багаторічна робота Партії регіонів доводить, що кандидат на посаду Президента України Віктор Янукович та його однодумці не дають пусті обіцянки, а допомагають реальними справами.

Прес-служба партії регіонів

0 коммент.:

Архив блога