Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 12 ноября 2009 г.

Поздоровлення з Днем колгоспника

Шановні трударі села! Аграрії!

Від Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин і від себе особисто сердечно вітаю з професійним святом - Днем працівників сільського господарства!

Вітаю усіх Вас, хто зайнятий у цій нелегкій, але такій важливій сфері, хто забезпечує країну продуктами харчування.

Для нашої країни, відомої своїми великими аграрними можливостями і традиціями, це справді загальнодержавне свято.

Я впевнений, що майбутнє України, її авторитет і місце в світовому співтоваристві, благополуччя нашого народу, наших дітей і онуків залежить від того чи буде відроджене село - колиска самобутності нашого народу, основа його культурної і духовної спадщини.

Сільське господарство в нашій країні - це джерело натхнення та невичерпної працездатності, запорука впевненості в нашому майбутньому.

Саме тут формується вагома частка валового внутрішнього продукту держави, а унікальність інтелектуальних та природних ресурсів галузі створюють практично необмежений потенціал її економічного зростання.

Незважаючи на економічні труднощі, зумовлені впливом світових кризових процесів, український селянин був і залишається дбайливим господарем.

І нинішнього року аграрний сектор ще раз продемонстрував, що навіть в найнесприятливіших умовах сьогодення, завдяки спільним зусиллям усіх гілок влади та самовідданій праці українських селян, зумів зберегти позитивну динаміку у виробництві аграрної продукції, що дало змогу забезпечити внутрішні потреби у продовольстві і створити відповідний експортний потенціал.

Традиційна працелюбність, наполегливість, високий фаховий та моральний рівень селян, зрештою їх небайдужість, дозволяють всім нам впевненіше дивитись в майбутнє.

Переконаний, що аграрний сектор неодмінно стане однією з найпотужніших складових національної економіки.

Бажаю селянам, усім аграрникам міцного здоров’я, твердості духу, щастя й достатку, успіхів у праці для власного блага і блага України.

Нехай любов до рідної неньки України додає вам сил і творчої наснаги.

З повагою, Микола Присяжнюк, голова Комітету Верховної ради України з питань аграрної політики та земельних відносин

0 коммент.:

Архив блога